Pakketten

Pakketten kunnen vanaf 2 personen besteld worden, tijdens feestelijke gelegenheid als u gezellig gaat gourmetten, fondueen of steengrillen. 

Gourmet

Mix & Match zelf. Ons advies is om gemiddeld 3 ons p.p. te bestellen, zo heeft u ruim voldoende vlees voor een heerlijke avond gourmetten.

Gourmetten is eigenlijk het "shared dining" maar dan de actieve variant. Een grote voordeel van gourmetten is dat de gastheer of gastvrouw niet uren in de keuken hoeft te staan ter voorbereiding van een mooie maaltijd. Door vantevoren en geportioneerd zelf een vleespakket samen te stellen, heeft u met z'n allen een hele avond plezier, door zelf te koken.

Stel hier uw eigen vleespakket samen

Steengrill

Ook bij steengrillen kunt u uw eigen vleespakket samenstellen. Eet u liever meer kip, dan kiest u uit ons ruime assortiment met kip. Maar ook rundvlees, valkensvlees, kalfsvlees en lamsvlees zijn uitstekend te gebruiken om te steengrillen. Ook hier is ons advies: houd 2 ons per persoon aan, dan heeft u voldoende vlees op tafel staan om te kunnen steengrillen.

Stel hier uw eigen vleespakket samen

Fondue

Tijdens de feestdagen en bijzondere familie dagen is het heerlijk om met z'n allen aan een grote tafel om de fonduepan te zitten. Doordat u zelf een vleespakket samenstelt is er voor ieder wat wils en staat het klaar als u het pakket online bestelt. Mix & match zelf uw pakket samen en bestel het online. Wij zorgen dat het op de afgesproken datum en tijd voor u klaarstaat. Zo bent u verzekerd van eerlijk en heerlijk scharrelvlees tijdens een avond fondue-en.

Stel hier uw eigen vleespakket samen

Bakfiets