Gevuld stokbrood
Wat heb je nodig
1 stokbrood
150 gr gehakt
1 ei
2 el paneermeel
2 el chilisaus
2 tenen knoflook
1 rode ui
halve paprika
2 tl paprikapoeder
handje geraspte kaas
snufje zout en peper
Hoe maak je het gevulde stokbrood
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en snijd de paprika en knoflook in stukjes. Meng in een kom het gehakt met het ei. Voeg daarna het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar. Daarna kunnen de rest van de ingrediënten erbij en mix je alles door elkaar. Snijd de bovenkant van het stokbrood en hol het stokbrood uit.
Vul het stokbrood met het gehaktmengsel. Leg de gevulde broden op een bakplaat met bakpapier. Eventueel kun je nog een klein beetje geraspte kaas eroverheen strooien.
Bak het stokbrood gevuld met pittig gehakt ongeveer 20 minuten in de oven.