IMG_1605.jpg
IMG_E6896.jpg
IMG_E6901.jpg

Gevuld stokbrood

Wat heb je nodig

1 stokbrood
150 gr gehakt
1 ei
2 el paneermeel
2 el chilisaus
2 tenen knoflook
1 rode ui
halve paprika
2 tl paprikapoeder
handje geraspte kaas
snufje zout en peper

Hoe maak je het gevulde stokbrood

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en snijd de paprika en knoflook in stukjes. Meng in een kom het gehakt met het ei. Voeg daarna het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar. Daarna kunnen de rest van de ingrediënten erbij en mix je alles door elkaar. Snijd de bovenkant van het stokbrood en hol het stokbrood uit.
Vul het stokbrood met het gehaktmengsel. Leg de gevulde broden op een bakplaat met bakpapier. Eventueel kun je nog een klein beetje geraspte kaas eroverheen strooien.
Bak het stokbrood gevuld met pittig gehakt ongeveer 20 minuten in de oven.

Volg ons via Facebook

Iedere week voordeel

Iedere twee weken hebben wij drie mooie aanbiedingen voor u. 

U krijgt dan 15 procent korting op bepaalde producten uit ons assortiment. 

Voor de actuele aanbiedingen kunt u onze facebook/instagram pagina bekijken. 

Speciale dagen

Nieuwjaarsdag GESLOTEN
2de Paasdag GESLOTEN
Koningsdag GESLOTEN
Hemelvaartsdag GESLOTEN
2de Pinksterdag GESLOTEN
1ste Kerstdag GESLOTEN
2de Kerstdag GESLOTEN
Oudjaarsdag 08:00 - 14:00

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 07:00 - 14:00
Zondag GESLOTEN

Contact

Vleeschhouwerij De Scharrelaer

Hoofdweg 1336
2153 LT  Nieuw-Vennep

Tel: 0252-672242
Whatsapp: 06-30914919

Email: