Tortilla met worst
Wat heb je nodig
(2 personen)
2 grote tortilla’s
2 worsten – je mag zelf kiezen uit ons assortiment
2 eieren
1 grote avocado
2 plakken cheddar
1 el tomatenpuree
kneepje vers limoensap
verse bieslook
ZO MAAK JE HET
Bak de worsten in een klein scheutje olie in een koekenpan op laag vuur goudbruin.
Prak ondertussen de avocado fijn samen met een kneepje vers limoensap, een snuf peper en zout.
Haal de worsten uit de pan en bak de eitjes. Leg op elk eitje een plak cheddar en laat smelten.
Verwarm de tortilla’s en smeer ze daarna in met tomatenpuree. Halveer de worsten en beleg de tortilla’s met worstjes, avocado, eieren met cheddar en fijngehakte bieslook.
SMULLEN MAAR!
Tip: Wikkel de burrito in aluminium folie. Hiermee bewerkstellig je drie dingen: het zorgt voor isolatie, zodat de burrito warm blijft; het helpt om de burrito nog meer samen te drukken; het geeft degene die de burrito gaat eten een verpakking om de burrito bij elkaar te houden.